Privacy verklaring


Persoonsgegevens die wij verwerken:

Balletschool Bouger Dansant verwerkt je persoonsgegevens omdat  je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt aangeleverd door middel van een inschrijfformulier.

 Welk soort persoonsgegeven verwerken wij:

- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummers
- E-mailadressen
- In- en uitschrijvingsdatum
- De contactgegevens van ouders(s)/verzorger(s) als je kind minderjarig is.                                          - Namen en achternamen voor een programmaboekje voor een voorstelling.

 Waarom wij de persoonsgegevens verwerken en wat is het doel:

- Om je van onze nieuwsbrieven op de hoogte te houden.
- Om je te kunnen bellen, e-mailen of appen en om je te informeren of er wijzigingen van lestijden zijn of dat er een lesuitval is.
- Om jouw betaling te kunnen afhandelen/ of het uitvoeren van incasso's

 Hoe lang bewaren we de persoonsgegevens:

De Balletschool bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Na elk jaar worden overbodige gegevens opgeschoond.

 Delen van persoonsgegevens met derden:

Je persoonsgegevens worden alleen binnen Balletschool Bouger dansant gebruikt. Ze worden gebruikt voor het appen/ mailen van informatie, een nieuwsbrief, een factuur, of een incasso. De administratie word gedaan door een persoon binnen de balletschool en we verstrekken nooit gegevens aan derden.

 Foto’s:

Tijdens lessen en voorstellingen worden foto’s gemaakt. Op het inschrijf formulier kunt u duidelijk aangeven of u dat wel of niet wilt. Laat ons via een mail weten of we deze foto’s ook mogen gebruiken op social media zoals facebook. U wil hier omtrent word gerespecteerd.

 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, die te verbeteren of te verwijderen. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou, of aan iemand anders die jij aangeeft te sturen.

 Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

De Balletschool neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. U kunt voor info altijd mailen naar: info@balletschoolbougerdansant.info