Seizoen 2017-2018

Nieuws: September/Oktober 2017

 De balletlessen starten weer vanaf maandag 11 september 2017!

Moving Dance: lessen voor kinderen met een lichte beperking!

Nieuw dit jaar is dat de balletschool ook lessen wilt gaan aanbieden onder de naam moving dance, voor kinderen van 8-16 jaar met een licht verstandelijke beperking op een nader te bepalen dag en tijd. De les zal bestaan uit conditietraining en lekker dansen op muziek. Voor deze groep kinderen is helaas er niet zo heel veel keuze op het gebied van ontspanning. Juf Froukje heeft ervaring met deze kinderen. 8 lessen kosten 65 euro,- en bij genoeg animo volgen meer lessen. Heb je interesse meld je aan!                                                                                                                                                                              

We zijn gedeeltelijk verhuisd per augustus 2016 naar Theater de Binding en we geven onze meeste lessen op deze locatie. Sommige lessen zijn nog wel in dansschool Schavemaker maar dit alleen na overleg met Juf Froukje.

 

Vanaf 7 maart 2016 zijn wij ook in de Geist in Sint Pancras gestart met balletlessen. Ook daar is een leuk zaaltje voorzien van spiegels en balletbarre. Info over lesgeld en lestijden kun je vinden op: www.dorpshuisdegeist.nl. onder het kopje nieuws. Aanmeldingen zijn van harte welkom! Bel voor info: 06-14153679.